ScenarioGaming

ERIC 2022

EXPO RAMPENBESTRIJDING, INCIDENTMANAGEMENT & CRISISBEHEERSING

De aankomende eRIC 2022 beurs is voor mensen actief in het cirisdomein een beurs om naar uit te kijken.
Naast de talloze digitale oplossingen en innovaties op ondere andere het gebied van VR/AR, maakt de oorlog in Oekraine ook duidelijk dat stroom niet altijd aanwezig is. Met dit inzicht is het belangrijk dat crisisteams ook de beschikking hebben over analoge oplossingen voor de Beeld-, oordeel-, en besluitvorming in crisissituaties. 

Helaas is het voor mij als kleine startup niet mogelijk om een stand te bemannen op de eRIC beurs. Gelukkig vind u op mijn website een aantal projecten die we hebben uitgevoerd voor ProRail en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. 

Prorail - Kijfhoek

Voor het incidententeam van Kijfhoek, hebben we in opdracht van ProRail een grote maquette gemaakt voor het Opleiden, Trainen en Oefenen van crisisscenarios op het grootste rangeerterrein van Europa. Bekijk rechts de video waarin Wim Beers - Bedrijfsbrandweer Falck, verteld over zijn ervaringen met de set.  

DCC-IenW - bob toolkit

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken heeft ons gevraagd een analoge toolkit te maken te gebruiken in crisissituaties. Deze BOB-Toolkit bevat een serie magnetische kaarten en allerhande magnetische elementen om snel een overzicht te krijgen van betrokken stakeholders, het crisisgebied en mogelijke scenario's.

Klant: ProRail
Oefenmaquette Kijkhoek

Benieuwd naar meer scenariogaming-producten?

bel mij voor een demo of een afspraak

Departementaal

Coördinatiecentrum

Crisisbeheersing

CRISISMANagement-toolkit

Bij het bestrijden van een crisis wordt bij het Departementaal Coördinatiecentrum Crisisbeheersing (DCC IenW) gewerkt volgens de BOB-Structuur; Beeldvorming, Oordeelvorming en Besluitvorming. 

Ter ondersteuning bij de beeldvorming hebben we een uitgebreide toolkit gemaakt met een kaart van Nederland en Caraïbisch Nederland en een set magnetische iconen van onder andere ketenpartners, crisisteams, vitale infra en calamiteiten. 

3-1
IMG_6605
IMG_6593
ICB ProRail - Havengebied Rotterdam
ScenarioGaming
Maquette voor training beeldvorming incidentenbestrijding ProRail
ScenarioGaming
ICB ProRail - Opleiding OvD-Rail
ScenarioGaming

Missing thumbnail for
"Projecten"

Projecten
ICB ProRail - Schiphol
ScenarioGaming

Benieuwd naar meer scenariogaming-producten?

bel mij voor een demo of een afspraak